autokaupan_jarjestelmat_paakuva_

Työkaluja helpottamaan auton myymistä, ostamista ja omistamista

Autoilun järjestelmät

Olemme erikoistuneet autoalan verkkopohjaisiin palveluihin jo vuodesta 2001 lähtien. Tehtävämme on helpottaa autoilua autoliikkeille ja autoilijoille suunnatuilla digipalveluilla. Tarjoamme asiakkaillemme erinomaisen kumppanuuden autoalan digitalisoituvassa maailmassa. Järjestelmiemme kautta tehdään vuosittain 150 000 autokauppaa ja yhdistämme myyjän ja ostajan erilaisilla sähköisillä kontakteilla lähes tuhat kertaa jokaisena työpäivänä.

websales_pikkukuvat_570x270_

WebSales

WebSales on täysin verkkopohjainen järjestelmä erityisesti merkkiautoliikkeille ajoneuvojen myyntiin, myynnin johtamiseen, asiakkuuksien-, kontaktien- ja tehtävienhallintaan. WebSalesissa hoidat kaupat liidistä laskutukseen ja seuraat helposti eri vaiheiden etenemistä. WebSales on digitaalisen ajan ratkaisu autokaupan menestykseen.

autonvuokraus_pikkukuvat_570x270_

WebRent

WebRent on täysin verkkopohjainen järjestelmä ajoneuvojen vuokraustoimintaan. WebRent tukee tehokkaasti niin vuokrauspistekohtaista kuin keskusvaraamolähtöistä toimintaa. WebRent on samaa tuoteperhettä WebSalesin ja WebLeasin kanssa ja ohjelmistot muodostavat yhdessä toimivan kokonaisuuden.

verkkopalvelut_pikkukuvat_570x270_

Verkkopalvelut

Verkkopalvelumme käsittää kokonaisia verkkosivustoja tai verkkosivustojen osioita. Olemme toteuttaneet ratkaisuja yksittäisen autoliikkeen sivustoista aina laajan autoliikeketjun ja jopa automerkkien brandisivustoon. Verkkopalvelumme toimii saumattomasti yhteen muiden ohjelmistojemme kanssa.

autosofta_pikkukuvat_570x270_

Autosofta

Autosofta on verkkopohjainen, helppokäyttöinen ja laadukas vaihtoautoliikkeiden myyntiohjelma. Autosofta soveltuu erinomaisesti myös moottoripyörä- ja venekauppaan. Myyntiohjelman monipuolisuus ja toimivuus on kehitetty asiakkaittemme tarpeiden mukaiseksi ja kustannustehokkaaksi. Tästä todisteena on selkeä markkinajohtajuus sektorillaan ja lähes 200 asiakasta.