Valtakunnallinen uutismedia ja monipuolinen lifestyle-media.

Iltalehti

Iltalehti on suuri suomalainen uutismedia. Iltalehden digitaalisten ja painettujen kanavien yhdistelmä tavoittaa viikossa yli 2,5 miljoonaa suomalaista, valtakunnallisesti. Iltalehden digitaalinen käyttö on kasvanut koko ajan, mutta printtilehdellä on edelleen merkittävä yleisö.

Iltalehti.fi on kiinnostava, nopea, uskottava ja kattava. Suosituimpia sisältöjä ovat uutissisällöt, mutta suuria yleisöjä tavoitetaan tehokkaasti myös lifestyle –sisältöjen kautta. Mainostajalle Iltalehti.fi:n lifestyle-osiot tarjoavat mahdollisuuden tuoda viesti esiin kohdistetusti juuri oikeanlaisessa mediaympäristössä, jossa viihdytään sisältöjen parissa. Osiokohtaisen kohdentamisen lisäksi Iltalehti tarjoaa mainostajille monipuoliset kohdentamisen ratkaisut halutun kohderyhmän tavoittamiseksi niin suoramyynnin kautta kuin ohjelmallisesti ostettuna. 


Tavoittavuudet


Iltalehti

Ilmestymistiheys

6 krt/vko

Lukijamäärä painettu + näköislehti 

296 000

 

Iltalehti.fi 

Eri kävijät/kk

3 834 000

  

Iltalehti.fi desktop

 
Eri kävijät/kk 

1 362 000

 

Iltalehti mobiili

Eri kävijät/kk

3 492 000

Kokonaisliikenteestä

yli 70 %

IL-TV

Videokäynnistykset/vko

yli 7 milj.

 

Lähteet: FIAM Comscore MMX MP, MMX ja MoMX 12/2019.; GA H2/2019-Q1/2020 ka. ; KMT 2019, Kantar TNS OyVeikkausLott_screens_blue
Case

Tarinalliset videot toivat Loton sisältömarkkinointi-kampanjalle erinomaiset tulokset

Lue lisää

Case_Veikkaus_kansikuva
Case

Veikkauksen videotapetti-
kampanja oli huikea menestys

Lue lisää

Yhteydenottolomake

Media Sales
* Antamiasi tietoja käytetään vain tähän yhteydenottopyyntöön vastaamiseen. Tietosi poistetaan järjestelmästämme automaattisesti 12 kuukauden kuluttua.