Monster_corellia

Monster ja Corellia yhteistyössä edistämässä markkinointi- ja viestintäosaajien työllistymistä

Alma Mediaan kuuluva työnhakupalvelu Monster ja Adoben virallinen koulutuskumppani Corellia Helsinki tukevat markkinointi- ja viestintäosaajien työllistymistä tarjoamalla yhden päivän ohjelmisto- ja webtekniikan koulutuskokonaisuuksia sadalle alan aktiiviselle työnhakijalle.

Digitalisaation myötä markkinoinnin ja viestinnän parissa työskentely vaatii yhä enemmän teknisiä taitoja ja erilaisten ohjelmistojen hallintaa. Nopeasti kehittyvällä alalla osaamista täytyy jatkuvasti ylläpitää ja kehittää. Ala on tunnetusti kilpailtu myös työpaikkojen osalta. Jos markkinoinnin tai viestinnän ammattilaisen tekniset taidot ovat puutteelliset tai vanhentuneet, työllistyminen voi olla huomattavasti haastavampaa. 

Monster ja Corellia tukevat Suomi 100 -vuoden hengessä markkinointi- ja viestintäosaajia ja järjestävät yhden päivän pituisia koulutuksia elo-syyskuun aikana tavoitteenaan kouluttaa 100 alan aktiivista työnhakijaa. Koulutusten tarkoituksena on päivittää alan työnhakijoiden teknologiaosaamista perustasolle ja kannustaa näin parempiin työllistymismahdollisuuksiin. 

Koulutukset järjestetään seuraavista aiheista:

  • Adobe Photoshop -kuvankäsittelyohjelma
  • Adobe InDesign -taittotyökalu
  • HTML ja CSS -perusteet

Kohderyhmänä aktiiviset työnhakijat

Koulutukset on suunnattu aktiivisille markkinointi- ja viestintäalan työnhakijoille. Koulutukset järjestetään Corellian koulutustiloissa Helsingin keskustassa 29.8.–29.9. Osallistuminen on työnhakijoille maksutonta. Lisätietoa koulutuspäivistä, kurssikuvaukset sekä ilmoittautuminen koulutuksiin osoitteessa: www.monsterklubi.fi/ilmaiset-markkinoinnin-koulutukset.

Lisätietoja:

Mari Häkkinen, Asiakaspalvelu- ja viestintäpäällikkö, Corellia Helsinki, myynti@corellia.fi p.040 7070202 
Katri Laakso, Content & Social Media Manager, Monster.fi, katri.laakso@monster.fi, p. 010 665 2585.

Corellia Helsinki
Corellia Helsinki oy on vuodesta 2013 toiminut koulutusyritys ja Adoben virallinen koulutuskumppani, joka tarjoaa sertifioitujen asiantuntijakouluttajien toteuttamien Adoben koulutusten lisäksi web-suunnittelun, videon ja mobiilisovellusten koulutuksia sekä konsultointia. corellia.fi  

Monster
Monster on työnhaun ja rekrytoinnin suunnannäyttäjä. Olemme yksi ensimmäisistä verkossa toimivista työnhakupalveluista tavoitteenamme palvella niin työnhakijoita kuin työnantajia. Monster.fi kuuluu Alma Career Oy:n omistamiin työnhakupalveluihin. Alma Career Oy:n omistavat Alma Media Oyj ja Monster Worldwide. www.monster.fi

 
  • Päivämäärä: 21.8.2017, 10:30
  • Uutisen tyyppi: Uutinen
  • Teema: Almassa tapahtuu

Jaa artikkeli:

Lue seuraavaksi:

AriPalo_thumbnail

Developer Trainee -ohjelman kautta opintojen loppuvaiheesta työelämään

Olemme Almalla juuri käynnistäneet uuden Developer Trainee -haun, joten on hyvä hetki katsoa hieman taaksepäin vuoteen 2017, vastaavaan trainee-ohjelmaan Almassa.

Almassa tapahtuu
lähikuva-niilo_thumbnail

Koodarit kokoontuivat Alma-talolle lokakuun Mega Meetup -tapahtumaan

Alma-talon alakerta täyttyi keskiviikkona 25.10. koodareista, kun Alma isännöi HelsinkiJS, Frontend Finland ja HelNode – yhteisöjen meetuppia. Meetupeissa tietyn teknologian osaajat kokoontuvat yhteen jakamaan kokemuksia ja verkostoitumaan.

Almassa tapahtuu
Optio_15_kansi_malli_270x203

Optio ottaa uuden kuosin

Uudistunut Optio lanseerataan Kauppalehti Option gaalassa 26.9. Uudistuksen ajoitus on täydellinen, sillä Optio täyttää tänä vuonna 30 vuotta.

Almassa tapahtuu
Devaaja_koulutus_thumbnail

Alman devaaja-trainee -ohjelma on käynnistynyt

Huhtikuun puolessa välissä Almassa aloitti kymmenen uutta devaaja-harjoittelijaa. Loppuvuoteen asti kestävä trainee-ohjelma on ensimmäinen koko konsernin yhteinen harjoittelijoille tehty kokonaisuus.

Almassa tapahtuu