visit-pori-asuntomessut_770x370

Alma Regionsin alustalle kehitettävä Visit Pori -sovellus tuo superkesän tapahtumien ja mainostajien sisällöt suurelle yleisölle

Alma Regionsin alustalle toteutettava Visit Pori -mobiilisovellus on osa Satakunnan Kansan, Porin Asuntomessujen ja Visit Porin solmimaa markkinointiviestinnän yhteistyötä. Maakuntamedian paikallistuntemuksen, mediatalon ydinosaamisen ja Alma-verkoston avulla sisällöt tavoittavat sekä porilaiset että matkailijat.
Tuleva kesä on Porissa oikea superkesä. Asuntomessujen lisäksi matkailijoita kaupunkiin houkuttelevat ainakin SuomiAreena, Pori Jazzit ja Porispere. Huhtikuussa julkaistava Visit Pori -sovellus palvelee sekä kaupungin asukkaita, messukävijöitä että matkailijoita tarjoilemalla tapahtumatiedotusta, ajankohtaisia matkailutärppejä ja etuja.

Visit Pori -sovellus toteutetaan Alma Regionsin tekemälle sovellusalustalle. Onkin luontevaa, että sisältöjen ammattilainen, mediatalo, tarjoaa ratkaisuja myös muille sisältöjä tuottaville tahoille.

- Pystymme tarjoamaan paitsi media-alustan, myös kokonaisvaltaisen kumppanuuden, jossa eri markkinointiviestinnän keinot tukevat toisiaan. Visit Pori -sovelluksen sisältöjä tuetaan esimerkiksi sisältömarkkinoinnilla, mainonnalla ja näkyvyydellä kesän erikoislehdissä, kertoo sovellusalustan tuotepäällikkö Minna Vallo.
  
Satakunnan Kansalla on vahva intressi tukea alueensa hyvinvointia ja kehittymistä. Asuntomessujen ja muiden kesätapahtumien vaikutukset ovat merkittävät alueen yrityksille ja organisaatioille, mutta sisällöillä palvellaan myös muualta Suomesta saapuvia matkailijoita. Paikallisuuden ohella maakuntamedian vahvuutena ovat myös Alma-verkoston tuomat mahdollisuudet tavoittavuudelle. 

Alman mediaverkoston avulla yritykset ja kuluttajat tavoittavat toisensa tutkitusti hyvin kaikkialla Suomessa. Asumisesta ja matkailusta kiinnostuneiden suomalaisten tavoittamiseen sopii maakunta- ja paikallismedioiden lisäksi esimerkiksi Iltalehden asumisen ja matkailun teemat, Rantapallo.fi ja Etuovi.com. 

- Fiksulla markkinoinnilla ja yhdessä tehden on eri toimijoiden mahdollista saada Porin superkesästä suurin mahdollinen hyöty, muistuttaa myyntijohtaja Hanna Jalonen Satakunnan Kansasta.
 
  • Päivämäärä: 21.2.2018, 10:30
  • Uutisen tyyppi: Uutinen
  • Teema: Digitaalisuus

Jaa artikkeli:

Lue seuraavaksi:

NIGELTHUMBNAIL3

Digimainosrahat tuottamaan aidosti

Käytännössä kaikki digitaalisessa mainonnassa mukana olevat tahot tekevät mainosostonsa ohjelmallisesti. Parhaimmillaan ohjelmallinen ostaminen on joustavaa ja kohderyhmät parhaiten tavoittavaa, mutta pitää tietää mitä ostaa, jotta saa mainosrahoilleen parhaan tuoton.

Digitaalisuus
JUSSIPIRITHUMB

Enemmän tietoa, vähemmän mutua myös B2B-markkinointiin  

Mutu on särkikalojen heimoon kuuluva pienikokoinen kala, mutta monessa yrityksessä mutu on myös tapa johtaa ja tehdä markkinointia. Johdatko sinä markkinointia tiedolla vai kalastatko mutua?

Digitaalisuus
LEONELTHUMB

Verkkomainonnan seuraava sukupolvi

Rich media -ratkaisut päivittävät 2000-luvun alkuun jämähtäneen nettimainonnan tähän päivään. Parhaissa ratkaisuissa yhdistyvät uudet teknologiat ja harkiten rakennetut sisällöt.

Digitaalisuus
Autoilussa on meneillään iso murros.

Autoile helposti ilman omaa autoa

Auton arvon aleneminen on kallein omistusautoon liittyvä kuluerä. Silti moni ei halua luopua autoilusta. Murros on kuitenkin jo käynnissä.

Digitaalisuus