mediuutiset 770x370_logolla

Kaikki Suomen lääkärit tavoitettavissa

Terveydenhuolto on isossa murroksessa ja lääkärit elävät tuon muutoksen keskellä. Suomen ainoa sitoutumaton terveydenhuollon uutismedia Mediuutiset tarjoaa sisältöä, joka auttaa lääkäreitä hahmottamaan ja rakentamaan tulevaisuuden terveydenhuoltoa sekä olemaan parempia omassa työssään ajankohtaisimman tiedon avulla.

Mediuutiset tavoittaa kaikki Suomen lääkärit ainutlaatuisella yhdistelmällä eri kanavia eli printtilehdessä, verkossa ja tapahtumissa. 

Viikoittain ilmestyvä printtilehti on saavuttanut arvostetun ja vakaan aseman lääkäreiden arjessa. Printtimedialla on lääkäreiden keskuudessa vielä vakaa asema. Mediuutisten printtilehti kokoaa viikon kiinnostavimmat terveydenhuollon ja lääketieteen uutiset, analyysit ja henkilöt sekä tarjoaa puheenaihetta työpaikoille.

Verkossa mediuutiset.fi kertoo ajankohtaisimmat uutiset lääkärin näkökulmasta, laajentaa nopeaa uutisointia, jotta kokonaiskuvaa asian vaikutuksista on helpompi ymmärtää sekä kokoaa kiinnostavat aiheet ja henkilöt yhteen. Halutessaan lääkärit voivat lukea koko Mediuutisten sisällön myös verkosta, etenkin nuorempia lääkäreitä tämä mahdollisuus kiinnostaa. Mediuutisten verkkopalvelussa erikoistuvat lääkärit voivat myös etsiä kiinnostavaa erikoistumispaikkaa koko Suomen erikoistumispaikkojen tarjonnasta. Tällaista tietopankkia ei ole muualla.

Lääkärit kirjautuvat verkkosivulle omilla käyttäjätunnuksillaan ja heidän lääkärinoikeutensa varmistetaan Valviran rekisteristä. Tämän mahdollistaa reseptilääkemainonnan ja esimerkiksi lääkäreiden koulutussisällön esittämisen Mediuutisten lääkärialueella. Lisäksi lähes 14 000 lääkäriä saa kolmesti viikossa Mediuutisten uutiskirjeen. Muiden terveysalan ammattilaisten uutiskirje tavoittaa 5000 henkilöä ja ilmestyy kerran viikossa.

Mediuutisten tapahtumat tehdään yhteistyössä kumppaneiden kanssa ja sisältö voidaan räätälöidä kumppanin tai kumppaneiden toiveiden mukaan niin, että se on kiinnostava kullekin kohderyhmälle. Tapahtumia rakentavalla tiimillä on vahva tuntemus toimialasta, lääkäreiden toiveista sekä tapahtumien tekemisestä, joten kumppanille tapahtumakokonaisuuden rakentaminen on vaivatonta ja paikalle saadaan oikeat ihmiset.

Mainostajalle voidaan rakentaa Mediuutisten tarjonnasta markkinointia parhaiten tukeva kokonaisuus, jollaista ei ole tarjolla millään muulla medialla Suomessa.

Lue lisää markkinoinnin ratkaisuista Mediuutisissa.

 

 

 

 

 

  • Päivämäärä: 1.3.2018, 12:00
  • Uutisen tyyppi: Mainostajalle

Jaa artikkeli: