Rekry_cover_1170x650

Avoimet työpaikat

12.04.2019

SISÄLTÖMARKKINOINNIN TUOTTAJAA

 Alma Mediaratkaisut -yksikkö hakee


SISÄLTÖMARKKINOINNIN TUOTTAJAA
työskentelemään sisältömarkkinoinnin tiimiin Satakunnan Kansaan opintovapaan sijaiseksi ajalle 1.6. - 31.12.2019

Tuottaja vastaa asiakkaiden sisältömarkkinoinnin kampanjoiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Työtehtäviin kuuluu mm. ideointia, asiakastapaamisia, juttujen kirjoittamista ja projektinhallintaa. Tuottaja pääsee mukaan vauhdikkaaseen sisältömarkkinoinnin tiimiin ja hän työskentelee myös myynnin kanssa.


Työntekijänä olet oma-aloitteinen, sinulla pysyvät langat käsissäsi, omaat hyvät tiimityöskentelytaidot ja viihdyt nopeatempoisessa työympäristössä. Toivomme, että olet työskennellyt toimittajana tai kirjoittanut paljon työssäsi, ja ymmärrät kiinnostavan sisällön merkityksen. Opintosi (AMK/yliopisto) tukevat tehtävässä menestymistä. Eduksi katsomme myös visuaaliset taidot, kuten Photoshopin hallitsemisen. Puhut sujuvasti suomea ja tulet hyvin toimeen englannin kielellä.

Satakunnan Kansan sisältömarkkinoinnin tiimi on osa Alma Mediaratkaisuja, joten tiimikaverisi tekevät sisältömarkkinointia myös Aamulehteen, Iltalehteen ja esimerkiksi Kauppalehteen.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi 30.4. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa sisältömarkkinoinnin johtaja Hanna Repo, hanna.repo@almamedia.fi

Hae nyt

Miksi hakea Almalle? Katso kolmen almalaisen #kolmepointtia!

Daniel, avainasiakaspäällikkö

Ari, Solution Architect

Henni, tuottaja

Katso lisää videoita Youtubesta


Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla. Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.