Rekry_cover_1170x650

Avoimet työpaikat

Alma Developer Trainee -haku nyt käynnissä!
Hae 10.2. mennessä täältä

09.01.2019

Myyntineuvottelija Satakunnan mainosmyyntiin

Työkaverimme siirtyi Almalla uusiin haasteisiin. Markkinoinnin ammattilaisista koostuva kahdeksan hengen myyntitiimimme kaipaa nyt vahvistusta.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen markkinoinnista ja myynnistä innostuvaa 

MYYNTINEUVOTTELIJAA

Idearikkaana pääset suunnittelemaan markkinointikokonaisuuksia yhdessä yrityspäättäjien kanssa. Käytössäsi on nykyaikaisimmat digitaaliset mainosratkaisut sisältäen eri kohdennusvaihtoehdot, video- ja sisältömarkkinointiratkaisut. Alman valtakunnallisen digiverkoston lisäksi työssäsi näkyvät vahvasti satakuntalaiset mediat kuten Satakunnan Kansa, Kankaanpään Seutu ja Porilaine.

Toivomme sinulta myynnin ja markkinoinnin osaamista ja korkeakoulututkintoa. Voit olla myös opiskelujesi loppuvaiheessa oleva tulevaisuuden tekijä. Olet asiakasymmärryksen asiantuntija, hyvä kuuntelija ja haasteiden ratkaisija. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia, innostut uuden oppimisesta ja nautit asiakaskohtaamisista. Saat olla rohkea, sinulla on lupa kehittyä, kehittää, kokeilla, uskaltaa, rakentaa uutta, epäonnistua ja yrittää uudelleen. 

 

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja ison konsernin edut. Pääset rakentamaan Alma Median mediamainonnan tulevaisuutta! Verkostoidut työssä satakuntalaisten yrittäjien ja markkinoinnin tekijöiden kanssa ja almalaiset ympäri Suomen auttavat sinua menestymään tehtävässäsi. Meillä on kiva olla!

 

Täytä hakemuksesi viimeistään 28.1.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Hanna Jalonen, 050 4381015 tai hanna.jalonen@almamedia.fi

 

Alma Consumer on Alma Median kuluttajamedialiiketoiminnan ydin. Alma Consumer julkaisee valtakunnallista uutismedia Iltalehteä, alueellisia medioita Aamulehteä ja Satakunnan Kansaa sekä useita paikallis- ja kaupunkilehtiä. Lisäksi yksikkö tarjoaa digitaalisia kuluttajapalveluita lifestyleen, matkailuun, ruoanlaittoon ja seuranhakuun. Alma Consumeriin kuuluu myös Alma Manun lehtipaino- ja jakeluliiketoiminta.

 

#almaspirit #rohkeuskasvaa

Hae nyt

Miksi hakea Almalle? Katso kolmen almalaisen #kolmepointtia!

Daniel, avainasiakaspäällikkö

Ari, Solution Architect

Henni, tuottaja

Katso lisää videoita Youtubesta


Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla. Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.