Rekry_cover_1170x650

Avoimet työpaikat

Alma Developer Trainee -haku nyt käynnissä!
Hae 10.2. mennessä täältä

07.01.2019

Projektiassistentti, Alma Talent Tietopalvelut

Haemme Tampereen teletiimiimme useampaa PROJEKTIASSISTENTTIA puhelimitse tapahtuvaan rekisterisoittoon.

Työtehtäviisi kuuluu Alma Talent Päättäjät ja Vaikuttajat -tietokannan ylläpito, yritystietojen selvittäminen sekä yritysten päättäjätietojen kerääminen puhelimitse. Tehtävä ei sisällä puhelinmyyntiä. Jos voit työskennellä toimistotyöaikaan, niin työ sopii hyvin myös opiskelijalle, sillä meillä on mahdollisuus tarjota myös osa-aikatyötä. Tehtävistä yksi on vakituinen ja muut noin 12 kk määräaikaisuuksia, joiden mahdollinen jatko sovitaan erikseen tilanteen mukaan. 

Jotta onnistuisit työssäsi, toivomme
- kokemusta asiakaspalvelu- / puhelintyöstä
- reipasta ja ahkeraa otetta työhön
- tarkkuutta
- huumorintajua ja rohkeutta
- myönteistä asennetta ja keskustelutaitoa
- sitkeyttä ja rutiinien sietokykyä
- tietotekniikan perusosaamista. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja säännöllisen päivätyön, mahtavan työporukan, kiinteän kuukausipalkan ja bonusmallin tämän päälle sekä viihtyisät toimitilat Tampereen keskustassa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus oheisen linkin kautta saman tien tai viimeistään 27.1.2019.  

Voit mielellään myös soittaa ja kysyä tarkemmin työstä, yrityksestämme sekä kertoa omasta osaamisestasi. Tavoitat Tiimipäällikkö Marja Harbin (puh. 046 851 2581) parhaiten arkisin klo 9-15. 

Alma Talent Tietopalvelut on yksi maan johtavista tietopalvelujen tarjoajista. Palveluidemme avulla asiakkaamme voivat parantaa kilpailukykyään reagoimalla nopeasti toimintaympäristön muutoksiin ja välttää riskejä käyttämällä päätöksenteon pohjana luotettavaa ja virallista informaatiota. Toimintamme kulmakiviä ovat läpinäkyvyys ja luotettavuus. Osaamisemme perustuu luotettavaan tietoon, pitkäaikaiseen kokemukseen sekä asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämiseen. Meille asiakkaidemme menestys on tärkein toimintaamme ohjaava tekijä.

#almaspirit
#rohkeuskasvaaHae nyt

Miksi hakea Almalle? Katso kolmen almalaisen #kolmepointtia!

Daniel, avainasiakaspäällikkö

Ari, Solution Architect

Henni, tuottaja

Katso lisää videoita Youtubesta


Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla. Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.