Rekry_cover_1170x650

Avoimet työpaikat

08.04.2019

Asiakkuusjohtaja, Alma Mediaratkaisut

Haemme Alma Mediaratkaisuihin

DIGISUPERSANKAREILLE TYÖKAVERIA

Meillä aloitti vuosi sitten kaksi "can do" -asenteella varustettua ja haasteet periksiantamattomalla rohkeudella kohtaavaa digisupersankaria. He keksivät nopeasti ratkaisut vaikeissa tilanteissa ja nauttivat kilpailun asettamista haasteista. Nyt etsimme asiakkuusjohtajaa ja/tai avainasiakaspäällikköä heille työkaveriksi.

Menestyt supersankariemme työkaverina, jos olet digitaalisessa maailmassa kotonasi ja olet kiinnostunut digitalisaation mahdollisuuksista asiakkaidemme eduksi. Ymmärrät erilaisten mediakanavien merkityksen kuluttajan arjessa, surffaat itse luontevasti sosiaalisessa mediassa ja uuden omaksuminen on sinulle luontevaa. Janoat kuulla asiakkaiden haasteet ja innostut niiden ratkaisemisesta. Etsimme ensisijaisesti sinua, jolla on jo vahvaa kokemusta ratkaisumyynnistä. Kuitenkaan aiempi myyntikokemus ei ole edellytys tehtävässä menestymiseen, sillä meillä sinulla on myös mahdollisuus kasvaa vaativampaan myyntirooliin. Osaamisen kehittymistä tuetaan ja sinua ohjaa ja kannustaa myös erinomainen joukkue ympärilläsi. Edellytämme korkeakoulututkintoa, voitonhalua sekä tahtoa tehdä kaikkesi asiakkaiden menestymisen eteen.

Tartu upeaan mahdollisuuteen olla rakentamassa Alma Median mediamainonnan tulevaisuutta ja pääset vaikuttamaan ratkaisukeskeisesti laajoihin kokonaisuuksiin Suomen suurimpien mainostajien kanssa! Työpaikkasi sijaitsee Alma-talossa aivan keskustan tuntumassa Töölönlahdella hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Jätäthän hakemuksesi 28.4. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntiryhmän päällikkö Daniel Hylton p. 040 342 4395 tai myyntijohtaja Tuomas Avonius p. 040 523 8380 arkisin klo 16-17.

Tutustu Marian ja Villen ajatuksiin ensimmäisestä digisupersankarivuodesta!

Hae nyt

Miksi hakea Almalle? Katso kolmen almalaisen #kolmepointtia!

Daniel, avainasiakaspäällikkö

Ari, Solution Architect

Henni, tuottaja

Katso lisää videoita Youtubesta


Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla. Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.