alma_helsinki2925_1500x370

Rohkeus kasvaa yhdessä. 

#almaspirit
#rohkeuskasvaa

Avoimet työpaikat

10.08.2018

Sisältömarkkinoinnin koordinaattori Alma Talentiin

Oletko innokas tyyppi, jolle verkko on osa arkipäivää? Oletko aidosti kiinnostunut digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksista? Kiinnostaisiko osa-aikainen työ sisältömarkkinoinnin parissa?

SIMA-KOORDINAATTORI
Haemme Alman Median sisältömarkkinoinnin tiimiin koordinaattoria työskentelemään tuottajan apuna sisältömarkkinoinnin projekteissa. Työtehtäviisi kuuluu mm. aikatauluista ja aineistoista huolehtiminen, analytiikan seuranta, asiakaskohtaisten tulosten raportointi ja sisältöjen julkaiseminen eri alustoilla. Koordinaattorina laadit kampanjaraportteja ja tuet aktiivisesti myyntiä. Lisäksi pääset osallistumaan luovaan prosessiin: sisältömarkkinoinnin suunnitteluun, konseptien ideointiin ja tuotantoon Alma Talentin medioissa, esimerkiksi Kauppalehdessä ja Talouselämässä.

BONUKSET
Tarjoamme sinulle upean näköalapaikan sisältömarkkinoinnin tekemisen ytimessä. Pääset mukaan kiinnostaviin sisältömarkkinoinnin projekteihin ja saat kaupan päälle kivoja työkavereita. Modernit työtilasi sijaitsevat Alma-talossa Töölönlahden välittömässä läheisyydessä. 

OLETKO SE KENTIES SINÄ?
Etsimme juuri sinua, innostunut tyyppi, jolla pysyy narut käsissä. Verkko on osa arkipäivääsi ja olet aidosti kiinnostunut digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksista. Työntekijänä olet oma-aloitteinen sekä tarkka ja sinulla on kiinnostusta selvittää myös asioiden teknisiä vaatimuksia. Voit olla esimerkiksi alaan liittyvien opintojen keskellä tai loppuvaiheessa. Työtä on vaihtelevasti kampanjoiden mukaan, keskimäärin noin 3-4 päivää viikossa.

KIINNOSTUITKO?
Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 26.8 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sisältömarkkinointijohtaja Hanna Repo, sähköpostitse hanna.repo@almamedia.fi, tai puhelimitse 050 355 0908, 16.8. klo 15-16.
Hae nyt

Miksi hakea Almalle? Katso kolmen almalaisen #kolmepointtia!

Daniel, avainasiakaspäällikkö

Ari, Solution Architect

Henni, tuottaja

Katso lisää videoita Youtubesta


Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla. Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.