alma_helsinki2925_1500x370

Erikseen erinomaisia,
yhdessä ylivoimaisia

#almaspirit
#rohkeuskasvaa

Avoimet työpaikat

12.01.2018

Tapahtuma-assistentti Helsinkiin, Alma Talent

Tarkka, nopea, tunnollinen, aurinkoinen, puhelias, rohkea. Oletko etsimämme

TAPAHTUMA-ASSISTENTTI

Alma Talent etsii töihin opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita sekä tapahtumabisneksestä että suomalaisesta bisneselämästä. Haluatko tulla mukaan vauhdikkaaseen työympäristöön ja auttaa meitä tekemään Suomen parhaista tapahtumista ja koulutuksista vieläkin elämyksellisempiä?

Työtehtäviin kuuluu tapahtumiin ja koulutuksiin liittyviä avustavia ja koordinoivia töitä niin Helsingin keskustassa sijaitsevalla toimistollamme kuin tapahtumapaikalla. Tehtäväsi tapahtumapaikalla on ottaa vastaan osallistujia ja puhujia, huolehtia tekniikasta, seurata tapahtuman kulkua ja huolehtia siitä, että asiat sujuvat asiakkaidemme kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.

Odotamme hakijoilta

  • oma-aloitteisuutta ja reipasta asiakaspalveluhenkistä otetta
  • nopeaa reagointikykyä
  • järjestelmällistä lähestymistapaa useisiin samanaikaisiin työtehtäviin
  • Microsoft Excelin ja PowerPointin hallitsemista
  • mahdollisuutta työskennellä 2-3 päivänä viikossa
  • suomen kielen taitoa

Jos haluat päästä mukaan rakentamaan Suomen parhaita tapahtumia, täytä hakulomake 2.2.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Paikkoja on useampia ja ne täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Liitä mukaan kuvallinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi.

Alma Talent on monipuolinen mediaperhe, laaja-alainen tietopalvelu, tehokas liiketoiminnan ja osaamisen kehittäjä. Tuotamme vaikuttavia sisältöjä talouden, juridiikan, johtamisen, teknologian, HR:n, myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille. Toimimme monikanavaisesti ja kansainvälisesti. Päätuotteitamme ovat mediasisällöt, kirjat, verkkopalvelut, tapahtumat ja koulutukset. Tutustu tapahtumiin ja koulutuksiin: www.almatalent.fi

#almaspirit

Hae nyt

Miksi hakea Almalle? Katso kolmen almalaisen #kolmepointtia!

Daniel, avainasiakaspäällikkö

Ari, Solution Architect

Henni, tuottaja

Katso lisää videoita Youtubesta


Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla. Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.