Hands_header_image

Erikseen erinomaisia, yhdessä ylivoimaisia

#almaspirit
#rohkeuskasvaa

Avoimet työpaikat

28.11.2017

Sisältöpäällikkö, tapahtumaliiketoiminta

Tarjolla loistava mahdollisuus työskennellä tapahtuma-alan näköalapaikalla! Oletko etsimämme

SISÄLTÖPÄÄLLIKKÖ

Sisältöpäällikkönä vastaat laajan tapahtumatarjontamme sisällöntuotannosta yhdessä muun sisältötiimin kanssa. Suunnittelet ja toteutat kaupallisesti menestyviä ja ajankohtaisia yritysjohdolle ja päättäjille suunnattuja tapahtumia. Tuotat mielenkiintoisia ja ajankohtaisia sisältöjä sekä ideoit uusia tapahtumakonsepteja erityisesti it:n, viestinnän ja taloushallinnon asiakaskohderyhmillemme.

Toivomme sinun olevan kiinnostunut liike-elämästä ja yhteiskunnallisista ilmiöistä. Sinulla on rohkeutta tarttua uusiin aiheisiin, myynnillinen asenne, hyvät organisointitaidot sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Etsimämme henkilö on nopea oppimaan, kykenee työskentelemään itsenäisesti ja vastuullisesti. Viestit sujuvasti ja teet tuloksellista yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa ja toimit systemaattisesti ja analyyttisesti. Organisaatiossamme tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä mm. markkinoinnin, myynnin ja median edustajien kanssa.

Tarjontaamme voit tutustua verkkosivustollamme: events.almatalent.fi

Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus 1.3.2018–28.2.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Hanna Heikkinen: puh. 040 342 4571, sähköposti: hanna.heikkinen@almamedia.fi

Hakuaika päättyy 22.12.2017. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hae nyt


Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla. Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.

Alma_people (3)_570x570

Alma työpaikkana

Alman tarkoitus on kiihdyttää kestävää kasvua. Teemme työtä, jolla on merkitystä sekä yksilöille ja yrityksille että myös koko yhteiskunnalle. Almalaisina meillä kaikilla on mahdollisuus kasvuun oman työmme kautta.

Alma_corporate (43)_470x470

Devaajaksi Alma Mediaan?

Devaajan näkökulmasta Alma on ennen kaikkea teknologiatalo. Tutustu devaajiimme Alma Developers -blogissa!

Alma_people (15)_570x570

Rohkeasti osa suomalaisten elämää

Alman lähes sata mediaa ja palvelua kohtaavat suomalaiset noin 20 miljoonaa kertaa päivässä. Tutustu Alman tuotteisiin ja palveluihin.