Aluepäällikkö myyntiin Alma Medialle autotalli.com-palveluun

Aluepäällikkö myyntiin Alma Medialle autotalli.com-palveluun

Etsimme uutta innokasta aluepäällikköä myyntiin Alma Median Autotalli.com palveluun Helsinkiin. Aluepäällikön tehtävässä pääset vastaamaan Autotalli.comin verkkopalveluiden alueellisesti nimetyistä asiakassuhteista. Vastuullasi on kasvattaa näiden asiakkuuksien arvoa myymällä räätälöityjä digitaalisia verkkomainosratkaisuja asiakaskunnan eri tarpeisiin. Olemassa olevien asiakassuhteiden hoidon lisäksi tavoitteenasi on luoda myös uusia asiakassuhteita. Työssäsi toimit aktiivisesti ja itsenäisesti suurasiakkaiden kanssa. Kuulut yhteen hiileen puhaltavaan myyntiorganisaatioon, joka vastaa Autoilun liiketoiminnan kasvutavoitteiden toteutumisesta.

 

Millaista tekijää etsimme?

Odotamme sinulta AMK tai yliopistotasoista pohjakoulutusta, aiempaa kokemusta b-to-b myynnistä ja halua systemaattiseen itsensä kehittämiseen jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Etsimme aidosti myynnillisistä haasteista tykkäävää henkilöä, joka motivoituu tuloksen tekemisestä ja kauppojen clousaamisesta. Sinulla on itsenäinen työote, osaat tarttua asioihin ja viedä niitä eteenpäin, vaikkei toimintaympäristö olisi aina täysin selkeä. Olet lisäksi analyyttinen ja ratkaisukeskeinen ja haluat kehittää työtäsi aktiivisesti. Plussaa sinulle on, mikäli omaat autoalan toimialaymmärrystä.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tehtävässäsi pääset todelliselle näköalapaikalle autoilun erikoismedioihin ja saat myytäväksesi digitaalisia mediaratkaisuja.Tulet toimimaan asiantuntijatehtävissä asiakkaillemme (autoliikkeet, automaahantuojat sekä muut sidosryhmät) yhdessä muun myyntitiimin kanssa. Tässä tehtävässä pääset kehittymään digitaalisten mediatuotteiden huippuasiantuntijaksi ja käytössäsi on työtäsi tukevat laadukkaat työkalut.

Tehtävä on vakituinen, toimipaikkasi moderni ja nykyaikainen Alma-talo ihan rautatieaseman vieressä. Työsi alkaa sopimuksen mukaan.

 

Olisiko tämä sinun tehtäväsi?

Mikäli vielä mietityttää tai haluat ehdottomasti kuulla tehtävästä lisää,  niin lisätietoa tehtävästä antaa Liiketoimintapäällikkö Aleksi Alppi, 050 410 6608. Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme lähettämään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.4.2021 mennessä. Valitsemme henkilön heti, kun löydämme tehtävään sopivan. 

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Sinustako uusi almalainen?

Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat. Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä, jos sopiva paikka aukeaa.

Almalla töissä

Videoilla almalaiset kertovat eri teemojen kautta, millaista Almalla on olla töissä.

Tuotteet ja palvelut

Osaaminen

Työyhteisö ja kollegat

Vastuullisuus

Kulttuuri

Johtaminen

 

Alman rekrytointiperiaatteet

Rekrytointiperiaatteidemme tavoitteena on tukea Alman kestävää kasvua. Rekrytoimme Almassa osaamista ja halua kasvaa. 

Noudatamme rekrytoinneissa yhtiön eettistä ohjetta sekä yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden periaatteita. Seuraamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Valmennamme esimiehiä toimimaan ammattimaisesti rekrytointitilanteissa. 

Alma Median HR osallistuu kaikkiin rekrytointeihin varmistaen, että rekrytoinneissa noudatetaan yhteisesti sovittuja prosesseja. Käytämme rekrytoinneissa soveltuvuusarviointeja, jolloin yhteinen näkemys työtehtävään sopivuudesta muodostuu sekä työnhakijalle että Almalle. Rekrytoidessa teemme valintapäätökset perustuen osaamiseen, soveltuvuuteen ja kasvupotentiaaliin.

Alma Media suojaa työnhakijoidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

Töissä Almalla

Tarjoamme työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia ja kannustamme henkilöstöä rakentamaan uraansa Almalla. 

Alman tarkoitus on kestävän kasvun kiihdyttäminen. Tahdomme rakentaa kasvuympäristön henkilöstöllemme tarjoamalla innostavan ympäristön jatkuvalle oppimiselle. Järjestämme kasvua tukevia valmennuskokonaisuuksia ja panostamme henkilöstön yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen järjestämällä mm. mentorointiohjelmia, sisäisten valmentajien valmennuksia, osaamistyöpajoja ja teematapahtumia. 

Almalaisessa kasvuympäristössä jokainen on oman ammatillisen kasvunsa arkkitehti.  Kannustamme työntekijöitämme aktiivisesti hakeutumaan työkiertoon ja tarttumaan Almalla avautuviin uusiin uramahdollisuuksiin. Kehitämme pitkäjänteisesti esimiestyötä valmennuksin ja rakentaen kansainvälistä esimiesverkostoa, jonka puitteissa jaamme parhaita johtamisen käytäntöjä.