Avoimet työpaikat

Löytyykö sinulta #almaspirit'tiä? Vakuuta meidät osaamisestasi ja liity joukkoon!

09.08.2017

Tuotepäällikkö Alma Mediaratkaisuihin

Ymmärrätkö digitaalisen liiketoiminnan murroksen ja merkityksen sekä sen luomat mahdollisuudet asiakkaan liiketoiminnalle ja myös medialle? Tunnetko digitaaliset kanavat ja niiden markkinointiviestinnän vaihtoehdot?

Alma Mediaratkaisut hakee
TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ
 kehittämään digitaalisia mediaratkaisuja.

Alma Mediaratkaisut -yksikkö palvelee mainostajia Alma-tasoisten mediamyynnin tuotteiden kehitys-, markkinointi- ja myyntityössä. Sen tehtävänä on paneutua asiakkaiden markkinointiviestinnällisiin haasteisiin ja tarjota niihin kokonaisratkaisuja myös perinteisen mediamainonnan ulkopuolisin keinoin. AMR on osa Alman valtakunnallista mediamyyntikokonaisuutta.

Tehtävässäsi luot Alma Mediassa mainostajille kaupallisesti kiinnostavia tuotteita ja mainonnan ratkaisuja, autat myyjiä paketoinneissa ja kevyemmissä teknisissä haasteissa sekä hallinnoit Alman verkostotuotteiden kokonaisuutta.

Työssäsi korostuu tuotteistuksen, eri digikanavien sekä ohjelmallisen ostamisen tuntemus. Sinulla on myös vahva ymmärrys mediatoimialasta sekä asiakaskunnan tarpeista. Erityisesti video- ja mobiilimainonnan kehityksessä näet ja koet olevasi vahvoilla. Tartut toimeen kaupallisella otteella ja viet maaliin aloittamasi asiat. Lisäksi kyky tehdä yhteistyötä Alman eri yksiköiden kanssa on onnistumisen edellytyksiä tehtävässä.

Olet ulospäinsuuntautunut ja viihdyt myyjien tukena asiakastapaamisissa. Sinulla on kykyä omaksua uusia järjestelmiä ja olet teknisesti lahjakas. Omaat hyvän business-vainun ja pystyt tunnistamaan uusia ratkaisuja ja mahdollisuuksia. Näet datassa ja analytiikassa kaupallisia mahdollisuuksia.

Tarjoamme upean mahdollisuuden olla rakentamassa koko Alma Median mediamainonnan tulevaisuutta ja päästä vaikuttamaan ratkaisukeskeisesti laajoihin kokonaisuuksiin. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Helsingissä Töölönlahdella Alma-talossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehitysjohtaja Peetu Öunap pe 18.8. klo 9.00-10.00. ja ti 22.8.. klo 15.00 – 16.00, puh. 040 765 5695.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä CV:si rekrytointijärjestelmäämme alla olevan linkin kautta 28.8.2017 mennessä.

#almaspirit #rohkeuskasvaa www.almamedia.fi

Hae nyt


Laita hakemus tulemaan ja rentoudu: olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.

Joskus asiat saattavat venyä, joten toivomme kärsivällisyyttä. Mikäli jokin asia kuitenkin askarruttaa, ole reippaasti yhteydessä kyseisen rekrytoinnin kontaktihenkilöön! Haun päättyessä informoimme aina kaikkia hakijoita.

Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla.

Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.

Alma_people (3)_570x570

Alma työpaikkana

Alma on mediayhtiö tulevaisuuden tekijöille. Kannustamme ottamaan vastuuta ja olemaan rohkeita. Meitä yhdistää yhteinen asenne - #almaspirit!

Lue lisää

Alma_corporate (43)_470x470

Devaajaksi Alma Mediaan?

Alma Media tarjoaa digikehityksen ammattilaisille monenlaisia mahdollisuuksia kehittää ja kehittyä!

Tutustu devaajiimme Alma Developers -blogissa

Alma_people (15)_570x570

Tuotteemme ja palvelumme

Alman lähes sata mediaa ja palvelua kohtaavat suomalaiset noin 20 miljoonaa kertaa päivässä. 

Tutustu kaikkiin tuotteisiin ja palveluihimme