Määräaikainen lifestyle-toimittaja Iltalehteen

Sinustako Iltalehden lifestyle-toimittaja?

Tule tekemään Suomen parhaita lifestyle-sisältöjä suurelle yleisölle. Tätä me tavoittelemme Iltalehden lifestyle-toimituksessa päivittäin - kunnianhimoisesti ja sydämellä.

Etsimme lifestyle-henkisistä sisällöistä, ihmisten tarinoista ja feature-kirjoittamisesta syttyvää journalistia tiimiimme. Työsuhde on määräaikainen sijaisuus ja kestää vuoden loppuun asti.

Lifestyle-osastojamme ja samalla aihepiirejämme ovat terveys, hyvä olo, asuminen, tyyli.com, pippuri.fi, perhe, matkailu ja työelämä. Sinusta toivomme vahvistusta erityisesti terveyden, hyvän olon ja asumisen sisältöihin.

Tulet tarvitsemaan työssäsi tällaisia ominaisuuksia:

  • Ideontikyky. Mieleesi tulee hetkessä useampi vetävä idea, mitä tänään, huomenna tai ensi viikolla kannattaisi lifestyle-osastoillemme toteuttaa. Löydät aiheita ja hyviä haastateltavia.
  • Olet jo tehnyt feature-henkisiä juttuja. Sytyt rakenteen miettimisestä ja palautteesta editorilta, mutta taivut myös nopeaan uutismaisempaan työhön.
  • Olet kiinnostunut kohderyhmäajattelusta ja analytiikasta ja ymmärrät, millainen on lifestyleen sopiva puhetapa. Tavoitamme kaikki suomalaiset, mutta erityisesti haluamme kohdistaa suuren osan lifestyle-sisällöstämme naisille digitaalisessa kanavassamme.
  • Ennen kaikkea olet kiva työkaveri, jolla on hyvät yhteistyötaidot. Meillä kaikki jeesivät toisiaan ja pallottelevat ideoita keskenään.

Meillä on huippukiva tiimi, joka koostuu oman alansa eksperteistä. Pääset näköalapaikalle tekemään palvelevia, innostavia ja kiinnostavia  lifestyle-sisältöjä.

Hakuprosessimme on nopea. Alamme haastatella potentiaalisia hakijoita mahdollisimman pian ja pyrimme palkkaamaan sopivan henkilön, niin pian kuin sellainen löytyy. Älä siis aikaile hakemuksen lähettämisen kanssa. Haku päättyy viimeistään 21.9.2020

Lisätiedot Lifestyle-toimituksen esimies Piia Rantio p. 050 560 6165. Soittoajat ma 14.9. klo 9-10.30 ti 15.9. klo 9-11.

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Sinustako uusi almalainen?

Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat. Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä, jos sopiva paikka aukeaa.

Mikä on almalaisille tärkeää? 

Lauri, ohjelmistosuunnittelija

Henrik, avainasiakaspäällikkö

Sanna, Business Owner

Katso lisää videoita Youtubesta

 

Alman rekrytointiperiaatteet

Rekrytointiperiaatteidemme tavoitteena on tukea Alman kestävää kasvua. Rekrytoimme Almassa osaamista ja halua kasvaa. 

Noudatamme rekrytoinneissa yhtiön eettistä ohjetta sekä yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden periaatteita. Seuraamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Valmennamme esimiehiä toimimaan ammattimaisesti rekrytointitilanteissa. 

Alma Median HR osallistuu kaikkiin rekrytointeihin varmistaen, että rekrytoinneissa noudatetaan yhteisesti sovittuja prosesseja. Käytämme rekrytoinneissa soveltuvuusarviointeja, jolloin yhteinen näkemys työtehtävään sopivuudesta muodostuu sekä työnhakijalle että Almalle. Rekrytoidessa teemme valintapäätökset perustuen osaamiseen, soveltuvuuteen ja kasvupotentiaaliin.

Alma Media suojaa työnhakijoidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

Töissä Almalla

Tarjoamme työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia ja kannustamme henkilöstöä rakentamaan uraansa Almalla. 

Alman tarkoitus on kestävän kasvun kiihdyttäminen. Tahdomme rakentaa kasvuympäristön henkilöstöllemme tarjoamalla innostavan ympäristön jatkuvalle oppimiselle. Järjestämme kasvua tukevia valmennuskokonaisuuksia ja panostamme henkilöstön yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen järjestämällä mm. mentorointiohjelmia, sisäisten valmentajien valmennuksia, osaamistyöpajoja ja teematapahtumia. 

Almalaisessa kasvuympäristössä jokainen on oman ammatillisen kasvunsa arkkitehti.  Kannustamme työntekijöitämme aktiivisesti hakeutumaan työkiertoon ja tarttumaan Almalla avautuviin uusiin uramahdollisuuksiin. Kehitämme pitkäjänteisesti esimiestyötä valmennuksin ja rakentaen kansainvälistä esimiesverkostoa, jonka puitteissa jaamme parhaita johtamisen käytäntöjä.