Verkkopalvelut

Kaikki tieto, mitä työssäsi tarvitset

Verkkopalvelut ja kirjat

Fokus

Fokus on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden, verotuksen ja esimiestyön aihealueilta. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Kun lainsäädäntö muuttuu, teokset päivitetään ajantasaisiksi – voit luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Fokus-teokset ovat käytettävissäsi aina, kun sinulla on verkkoyhteys, millä tahansa päätelaitteella.

Mikä on sinun työssäsi välttämätöntä tietoa? Avaa Fokus ja valitse tarvitsemasi teokset osoitteessa: fokus.talentum.fi.

Suomenlaki.com

Lainsäädäntö, oikeuskäytäntö ja -kirjallisuus – yhdellä haulla löydät kattavasta tietokannasta tarvitsemasi tiedon, aina ajantasaisena. Voit koota usein tarvitsemasi dokumentit Omaan salkkuusi. Säädös- ja tapausseuranta pitää sinut päivittäin ajan tasalla muutoksista. Suomen Laki on välttämätön työkalu sinulle, joka tarvitset työssäsi lainopillista informaatiota.

Tutustu palveluun osoitteessa: www.talentumpro.fi/#suomenlaki

Verkkokirjahylly

Verkkokirjahylly on ainutlaatuinen tapa omistaa digitaalinen ammattikirjasto, joka on kaikkialla käyttäjän mukana. Se on aihealueittain hyllykokonaisuuksiin jaettu ammattikirjallisuuden kokoelma, jota voi käyttää millä tahansa päätelaitteella. Hyvä hakutoiminnon ansioista, käyttäjä löytää nopeasti ja helposti etsimänsä tiedon. 

Verkkokirjahyllyihin kuuluu muun muassa taloushallinnon, verotuksen tai esimiestyön hylly – tai jokin juridiikan hyllyistämme. Käyttöönsä voi tilata myös koko Verkkokirjahyllyn. Hylly päivittyy jatkuvasti kirjauutuuksilla. 

Vieraile verkkokirjahyllyllä osoitteessa: verkkokirjahylly.talentum.fi

Kirjakauppa

Talentumshop.fi on ammattilaisen paras kirjakauppa verkossa. Saat käyttöösi kotimaisten ja ulkomaisten asiantuntijoiden ideat, trendit ja asiantuntemuksen tiiviissä paketissa: lue kirjat painettuna tai sähköisenä. Aiheina kattavasti ja tuoreesti liiketoiminnan ja juridiikan eri alueet. 

Kirjakaupan löydät osoitteesta: www.talentumshop.fi 


Lisätietoa verkkopalveluistamme: 

www.talentumpro.fi