Monipuolista tietoa ja laadukasta palvelua.

Tietopalvelut

Kauppalehti Tietopalveluista löydät vaivatta tarvitsemasi kattavat ja tarkat tiedot yrityksistä, kiinteistöistä ja henkilöistä. Tietopalvelut on luottokumppanisi, kun haluat palvella omia asiakkaitasi nopeasti ja luotettavasti. 

1_Yritystietopalvelu_570x270

Yritystietopalvelut

Tarvitsetko tietoa yritysten taustoista? Tutustu kattavaan yritystietojen kokonaisuuteen. Saat viralliset yritystiedot ja luotettavat talousanalyysit niin suomalaisista kuin eurooppalaisista yrityksistä sekä tiedot niiden vastuuhenkilöistä.

Alma_corporate (123)_570x270

Kiinteistötietopalvelut

Etsitkö virallista kiinteistötietoa? Tarjoamme markkinoiden monipuolisimman kiinteistötietopalvelun. Saat erittäin kattavasti tietoa suomalaisista kiinteistöistä ja niiden kauppahinnoista. Lisäksi käytössäsi on monipuolinen karttapalvelu.

Lue lisää

Alma_KL_henkilotiedot_570x270

Henkilötietopalvelut

Selvitätkö yksityishenkilöiden taustoja? Palvelu sisältää muun muassa yksityishenkilöiden rekisteröidyt maksuhäiriömerkinnät. Laaja ja luotettava henkilötietojen kokonaisuus palvelee kaikkia liiketoiminnan harjoittajia.

Lue lisää

Alma_KL_myynti_570x270

Alma Talent CRM

Kaipaatko suuntaa ja liikettä myyntiisi? CRM-konseptimme on ratkaisu sinulle, joka etsit yhtenäistä ja asiakaskeskeistä liiketoimintajärjestelmää yrityksesi jokapäiväisen toiminnan ja johtamisen tueksi.

Lue lisää