Etuovi.com on Suomen kattavin asumisen palvelu

Etuovi.com

Etuovi.com on tunnetuin, käytetyin ja parhaiten palveleva asumisen palvelu. Etuovi.com on kohderyhmämedia, jonka avulla tavoitat asumisesta kiinnostuneet asunnonvaihtajat, haaveilijat sekä asumisen ideoiden hakijat. Erilaisten kohdeilmoittelupakettien lisäksi palvelu tarjoaa mainostajille monipuolisia verkko- ja mobiilimainonnan ratkaisuja. Etuovi.comissa voit kohdentaa mainontaasi käyttäjien hakukäyttäytymisen perusteella kampanjoimalla valtakunnallisesti tai alueellisesti.

Etuovi_370x370_
sisustus_170x170_
Ajankohtaista

Uusi Etuovi.com Sisustuksen ideagalleria

Uusi ideagalleriamme tarjoaa käyttäjille poimintoja Suomen kauneimmista kodeista ja ideoita uusiin sisustus- ja remontointiprojekteihin.

Ideagalleria tarjoaa monipuoliset mainosratkaisut yritysasiakkaalle, joka haluaa tavoittaa asumisesta kiinnostuneet unelmoijat ja ideoiden hakijat.

Lue lisää

blogi_170x170_
Ajankohtaista

Sisältömarkkinoinnin ratkaisu yritysasiakkaille

Oletko asumisen alan asiantuntija tai palveluntarjoaja? Etuovi-blogin avulla voit kasvattaa yrityksesi tunnettuutta sekä tavoittaa tuottamallesi sisällölle valtakunnallisen yleisön.

Lue lisää
Peab kuva_170x170_
Case

Asunnon ostaja löytyi ensimmäisellä digikampanjalla

Rakennusyhtiö Peab Oy:n Pirkanmaan osasto oli ensimmäiseen digikampanjaansa erittäin tyytyväinen, ja he mainostavat Etuovi.comissa myös jatkossa. He saavuttivat sen tärkeimmän  – uusi asunnonomistaja tavoitettiin tunnistetusti nimenomaan juuri tämän mainoskampanjan ansiosta.

Lue lisää


Profiilit ja tavoittavuudet


etuovi ikä

Käyttäjien ikäjakauma

etu sukupuoli

Käyttäjien sukupuolijakauma

etuovi perhekoko

Talouden henkilömäärä

Etuovi.com

Käyttäjät/vko

780 000

Laitejakauma

Desktop

50 %

Tabletti

20 %

Mobiili

30 %


Lähteet: Google Analytics (vkot 1-14/2016/ka), Google Analytics (tammikuu 2016), Real Estate Online 2015, TNS Gallup Oy & TNS Atlas, TNS Gallup Oy (tammi-joulukuu 2014).


Yhteydenottolomake

Etuovi.com