Ohjelmallinen ostaminen

Alma Media tarjoaa laadukkaan, turvallisen ja läpinäkyvän ympäristön ohjelmalliseen ostamiseen. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille mahdollisimman tehokas ympäristö toteuttaa kampanjoita ohjelmallisesti.

Kehitämme ohjelmallisen ostamisen kanavia ja mahdollisuuksia koko ajan, jotta mainostajat pääsevät hyödyntämään teknologian tuomia mahdollisuuksia mahdollisimman monipuolisesti.

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa, jotta käytännön tekeminen ja kampanjaseuranta olisi asiakkaan näkökulmasta mahdollisimman helppoa ja tuottavaa.

Miksi ohjelmallinen ostaminen?

  • Ohjelmallinen ostaminen soveltuu ostotavaksi lähes aina. Alma Medialla on erityisesti suljetussa huutokaupassa tarjolla lähes sama inventaari kuin perinteisessä suoramyynnissäkin
  • Ohjelmallisella ostamisella haetaan usein tehokkuutta kampanjoiden tavoitteiden saavuttamisessa
  • Ohjelmallisessa ostamisessa korostuvat erityisesti prosessien tehostuminen, laaja valikoima kohdennustapoja sekä kampanjoiden reaaliaikainen optimointi

Mediamyynnin yhteyshenkilösi:

programmatic(a)almamedia.fi 

Ajankohtaista

  • Alma Talentin päättäjä- ja asiantuntijaverkosto tavoittaa jopa 900 000 kävijää viikossa. Lue lisää B2B-mainostajan mahdollisuuksista ja haasteista ohjelmallisessa ostamisessa.
  • Uusi Suomi mukaan Alman ohjelmallisen valikoimaan 1.9.2016 alkaen
  • Rantapallo ja Pallontallaajat mukaan Alman verkostoon - entistä laajempi matkailusta kiinnostuneiden kohderyhmä hyödynnettävissä 15.8.2016 alkaen
ohjelmallinenostaminen_tuotteet_570x270

Tuotteet

Voit ostaa Alma Median eri sivustojen mainostilaa joko avoimen tai suljetun huutokaupan kautta. Lisää kummastakin ohjelmallisen ostamisen tavasta löydät alta löytyvän linkin kautta.

Lue lisää

ohjelmallinen ostaminen_abc_570x270

Ohjelmallisen ostamisen ABC

Ohjelmallinen ostaminen erottuu perinteisestä suoraostamisesta niin, että ostaminen tapahtuu reaaliajassa ja mainosnäytöt ostetaan yksitellen ja usein huutokaupassa. Tutustu tarkemmin ohjelmallisen ostamisen lainalaisuuksiin alta löytyvän linkin kautta.

Lue lisää