Alma Mediaratkaisut

ohjelmallinenostaminen_570x270_2

Ohjelmallinen ostaminen

Alma Media tarjoaa laadukkaan, turvallisen ja läpinäkyvän ympäristön ohjelmalliseen ostamiseen. Alma Median eri sivustojen mainostilaa voi ostaa joko avoimen tai suljetun huutokaupan kautta. 

Lue lisää

mobiilimainonta_570x270

Mobiilimainonta

Alman mobiiliverkosto tavoittaa 4 miljoonaa eri selainta viikossa ja on yksi Suomen tavoittavimmista mobiilimainonnan verkostoista. Mobiilin rich media -kampanjoiden keskimääräinen vuorovaikutusaste on jopa yli 6-kertainen staattisiin aineistoihin verrattuna.

Lue lisää

liikkuvakuva_570x270

Liikkuva kuva

Alma-verkosto tarjoaa videomainonnan ratkaisuja, jotka toimivat laiteriippumattomasti kaikissa Alman medioissa. Videomainontaa voi näyttää niin video- ja tekstisisältöjen yhteydessä, kuin tavallisilla mainospaikoilla bannerin sisällä.

Lue lisää

sisältömarkkinointi_570x270

Sisältömarkkinointi

Alman mediat tarjoavat monia mahdollisuuksia sisältömarkkinoijalle. Ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme kunkin asiakkaamme tavoitteeseen ja markkinointibudjettiin sopivimman sisältömarkkinoinnin ratkaisun.

Lue lisää

richmedia_570x270

Rich media

Rich media -mainosten avulla kiinnität käyttäjän huomion ja kasvatat vuorovaikutussastetta sekä mainoksen parissa vietettyä aikaa. Alma tarjoaa avaimet käteen -periaattella monipuolisia rich media -ratkaisuja sekä dekstopiin ja mobiiliin. 

Lue lisää

kohdentaminen_570x270

Kohdentaminen

Alma-verkosto tarjoaa monipuoliset kohdentamisen ratkaisut oikean yleisön tavoittamiseen. Kohdentamalla saat paremman hyötysuhteen mainosnäytöille.

Lue lisääAlma Mediaratkaisut

Alma Median mainos- ja markkinointiratkaisujen tarkoituksena on luoda kasvua asiakkaamme liiketoimintaan. Tarjoamme yrityksen markkinoinnin vastaanottajiksi vaikuttavat yleisöt, joiden kanssa yritys voi kasvattaa asiakaskantaansa, vauhdittaa kaupankäyntiä, vahvistaa brändiä sekä luoda vahvan vuorovaikutussuhteen suomalaiseen yleisöön. Uutismedia ja digitaaliset palvelumme tavoittavat jo lähes 80% kaikista 15-74 vuotiaista suomalaisista joka viikko. Yleisömme on vahvasti digitalisissa kanavissa, ja Alman mobiilisivustot ja -sovellukset sekä desktop tarjoavat vaikuttavat 8,5 miljoonaa profiloitua selainta viikottain mainostajien käyttöön (Mads, 2015).

Valtakunnallisille markkinoijille Alman tarjonta muodostuu valtakunnallisista medioista kuten Iltalehti ja Kauppalehti sekä kuluttajien eri elämänalueita digitaalisesti palvelevista sivustoista kuten Etuovi.com ja Autotalli.com, Kotikokki.net, Telkku.com ja Monster.fi

Alma Aluemedia käsittää Aamulehden, Satakunnan Kansan, Pohjolan Sanomien ja Lapin Kansan painetut lehdet sekä näiden medioiden kattavat verkkosivustot ja myös n. 15 paikallislehteä ja sivustoa. Mediat ovat kukin oman alueensa kuluttajien ykkösmediavalinta, ja mahdollistavat markkinoijan läsnäolon lähellä kuluttajan arkea. 

Alma Median tuotteita ja palveluita voi markkinoija ostaa joko media- tai yksikkökohtaisesti tai tulla palvelluksi koko Alman portfolion osalta yhden yhteyshenkilön kautta. Asiakas valitsee, miten halua tulla palvelluksi, mikä malli parhaiten palvelee kutakin liiketoiminnan tarvetta – me toimimme sen mukaan. Alma Mediaratkaisut -yksikkö palvelee mainostajia Alma-tasoisten mediamyynnin tuotteiden kehitys-, markkinointi- ja myyntityössä. Sen tehtävänä on paneutua asiakkaiden markkinointiviestinnällisiin haasteisiin ja tarjota niihin kokonaisratkaisuja myös perinteisen mediamainonnan ulkopuolisin keinoin. Yksikkö on uusi, ketterä ja nopeasti kehittyvä. Alman tuotteita voi ostaa ohjelmallisesti tai ns. perinteisen mallin mukaan.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan markkinoinnin tavoitteisiinne parhaiten soveltuva ratkaisu ja ostotapa:

printtimainonta(a)almamedia.fi

digimainonta(a)almamedia.fi